Persbericht: Wij blijven voor u rijden!!

Geschreven door Andre Leermakers

november 15, 2021

Update 15 december 2021: we blijven het Coronaprotocol tot nader bericht handhaven.

Seniorenvervoer Boxtel blijft rijden voor Senioren !!

Wij blijven voor u rijden!! Met die slogan op haar website maakt Seniorenvervoer Boxtel duidelijk dat de vervoerservice ook tijdens de weken met Corona-maatregelen senioren blijft vervoeren. Wel zijn er maatregelen getroffen om alles veilig en verantwoord uit te kunnen voeren.

“Juist in deze tijd van donkere dagen en extra maatregelen door het toenemen van de besmettingen door Corona, is het belangrijk dat Senioren van huis af kunnen”, aldus Hans Mestrum teamleider van Seniorenvervoer Boxtel. “Veel senioren gaan wekelijks naar de fysiotherapie, de handwerkclub, bridgen of de yoga. Sommigen gaan eten bij één van hun kinderen of gewoon op de koffie bij een vriend of vriendin. Dit zijn uitstapjes die noodzakelijk, nuttig of gewoon leuk zijn en het zou zonde zijn als die door de maatregelen niet meer mogelijk zijn”, aldus Mestrum.

Protocollen, hygiëne maatregelen en thuiswerken. Maar wel bereikbaar.

Vandaar dat Seniorenvervoer Boxtel blijft rijden maar wel veilig en verantwoord. Zo zijn er diverse hygiëne maatregelen getroffen in de auto en zijn er protocollen geschreven voor de planners en chauffeurs. 

De planners werken zoveel mogelijk thuis maar de planning is gewoon op alle werkdagen bereikbaar van 9.00u tot 13.00u op 06-12518715.

In de auto zijn voor zowel de chauffeur als de passagier hygiëne spullen in een bakje beschikbaar, zoals gratis wegwerp mondkapjes, handgel, vochtige doekjes en een afvalbakje dat meerdere malen per dag geleegd zal worden.
De chauffeur desinfecteert na elke rit de handgrepen en het stuur en dergelijke. en binnen enkele dagen zal er een doorzichtig spatscherm geplaatst worden tussen chauffeur en passagier..

De passagier wordt gevraagd om voortaan achter in te stappen en tijdens de rit draagt zowel de chauffeur als de passagier een mondkapje.

Met deze maatregelen zorgt Seniorenvervoer Boxtel voor een zo verantwoord mogelijke rit voor zowel chauffeur als passagier.

Meer lezen over het protocol voor de passagier via: https://www.seniorenvervoerboxtel.nl/wij-blijven-voor-u-rijden 

Wij blijven voor u rijden!!

Bel op werkdagen van 9.00u tot 13.00u voor uw rit voor de volgende dag of later naar:

06 – 12 518 715

Download het persbericht.

Misschien vind je dit ook interessant…

Stichting Seniorenvervoer Boxtel - Europalaan 16 - 5283 AN Boxtel - www.seniorenvervoerboxtel.nl - info@seniorenvervoerboxtel.nl - 06-12 518 715 - kantoor: de Rots

© Seniorenvervoer Boxtel 2021 / Privacyverklaring / Reglement / ANBI