Persbericht 12-09-2022: €5000 van Oranjefonds aan Seniorenvervoer Boxtel

Geschreven door Andre Leermakers

september 12, 2022

Seniorenvervoer Boxtel groeit door!

€ 5000 van Oranjefonds aan Seniorenvervoer Boxtel

2e KIA
Aangezien het aantal aanvragen voor ritten door senioren bij Seniorenvervoer Boxtel flink groeit is er een 2e elektrische KIA aangeschaft. Daarvoor werd een aanvraag ingediend bij het Oranjefonds voor een financiële bijdrage. En eind juli werd Stichting Seniorenvoer Boxtel blij verrast dat een bedrag € 5000 werd toegekend door het Oranjefonds.

Toename aantal ritten
De toename van het aantal ritten is te danken aan het feit dat steeds meer verenigingen en organisaties ook hun weg vinden naar de vervoerservice voor senioren. Zo heeft Seniorenvervoer Boxtel ritten uitgevoerd naar Bon Salon en verzorgt ze met regelmaat ritten voor Met je Hart.
Bovendien rijden op de donderdagavond beide KIA’s naar de Orion in Lennisheuvel om deelnemers naar het koers rikken te brengen. Tel daarbij de ritten naar bijvoorbeeld bridgeclubs op en het zal duidelijk zijn dat een 2e KIA nodig was.
Het vaste aantal ritten per week neemt ook gestaag toe. Zou zijn er meer dan 60 ritten die elke week uitgevoerd worden naar bijvoorbeeld diverse fysiotherapeuten, het zwemmen, de harmonie en familiebezoek.

Vacatures voor 10 chauffeurs en 5 planners / dagcoördinatoren
Daarom is Seniorenvervoer Boxtel naarstig op zoek naar 10 nieuwe chauffeurs en 5 nieuwe planners, zodat er mogelijkheden komen voor een 3e auto op termijn.
De tekst voor de vacatures is te lezen op: https://www.seniorenvervoerboxtel.nl/vacatures-chauffeur-en-dag-coordinator-planner/

Misschien vind je dit ook interessant…

Stichting Seniorenvervoer Boxtel - Europalaan 16 - 5283 AN Boxtel - www.seniorenvervoerboxtel.nl - info@seniorenvervoerboxtel.nl - 06-12 518 715 - kantoor: de Rots

© Seniorenvervoer Boxtel 2021 / Privacyverklaring / Reglement / ANBI