Vacatures chauffeur en dag coördinator/planner

Geschreven door Andre Leermakers

september 12, 2022

Stichting Seniorenvervoer Boxtel zoekt met spoed 10 chauffeurs en 5 dag coördinatoren / planners!

Chauffeur
Rijdt u graag en wilt u vrijwilligerswerk doen? Dan hebben wij ruimte voor u om als chauffeur senioren van deur tot deur te vervoeren bij Seniorenvervoer Boxtel. Wij zijn in het bezit van 2 elektrische KIA’s waarmee momenteel al meer dan 20 vrijwillige chauffeurs ouderen naar de dokter en fysio brengen, maar ook naar de bridgeclub, het kaarten, vrienden en familie, de winkel of de kapper.
Onderweg maken we graag een praatje en vanzelfsprekend helpen we met het in- en uitstappen en nemen we de rollator mee.
Aangezien er veel belangstelling is voor onze vervoerservice zijn we met spoed op zoek naar 10 nieuwe chauffeurs die als vrijwilliger minimaal 1 dagdeel in de week ons vrijwilligers team komen versterken.
Uiteraard leggen we u graag alles uit over het reilen en zeilen binnen Seniorenvervoer Boxtel.
Interesse gewekt of kent u iemand?
Stuur een email naar teamleiding@seniorenvervoerboxtel.nl

Dag coördinator/planner
Ben jij graag een spin in het web en regel je graag vanalles? Dan hebben wij ruimte voor u om als dag coördinator/planner bij Seniorenvervoer Boxtel aan de slag te gaan. We zijn op zoek naar 5 nieuwe planners. U neemt de rit aanvragen aan op ons kantoor in de Rots en plant die in. U start de dag op waarbij u de tasjes met telefoon, bonnenboekjes, pinapparaat, ritplanning etc. gereed maakt zodat de chauffeur op pad kan. Als dagcoördinator ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van een dag.
Ben jij de rots in de branding, een regelaar en heb je overzicht met daarnaast een klantvriendelijke instelling? Dan zijn onze 5 planners en 2 teamleiders op zoek naar jou!
Uiteraard leggen we u graag alles uit over het reilen en zeilen binnen Seniorenvervoer Boxtel.
Interesse gewekt of kent u iemand?
Stuur een email naar teamleiding@seniorenvervoerboxtel.nl

Download de vacaturetekst.

Misschien vind je dit ook interessant…

Stichting Seniorenvervoer Boxtel - Europalaan 16 - 5283 AN Boxtel - www.seniorenvervoerboxtel.nl - info@seniorenvervoerboxtel.nl - 06-12 518 715 - kantoor: de Rots

© Seniorenvervoer Boxtel 2021 / Privacyverklaring / Reglement / ANBI