Persbericht: Mevr. Hermans uit Esch ontvangt 10 gratis ritten van Seniorenvervoer Boxtel

Geschreven door Andre Leermakers

januari 13, 2022

Afgelopen dinsdag 11 januari 2022 nam mevrouw Hermans een bonnenboekje met 10 gratis ritten van Seniorenvervoer Boxtel en een bloemetje in ontvangst van de 2 teamleiders Johan Pietermans en Hans Mestrum.
Zij won deze prijs door het insturen van de juiste oplossing van de Kerstpuzzel in de Mooi Boxtel Krant.

Mevrouw Hermans was aangenaam verrast met de prijs en gaat waarschijnlijk iemand anders blij maken met de 10 ritten aangezien ze zelf nog heel vitaal is. Wat te merken was aan het feit dat ze met de fiets uit de Esch was gekomen.

Na een kopje thee en gezellig gesprek bij voorzitter Kees de Waal kreeg mevrouw Hermans van Johan Pietermans bij de elektrische KIA van Seniorenvervoer een bloemetje overhandigd en reikte Hans Mestrum het bonnenboekje en een folder aan haar uit.

Helaas rijdt het Seniorenvervoer momenteel niet in verband met de lockdown en het grote aantal dagelijkse besmettingen. Uiteraard worden de ontwikkelingen dagelijks gevolgd. Als er weer gereden gaat worden dan zal dat via de pers en op www.seniorenvervoerboxtel.nl bekend worden gemaakt

Misschien vind je dit ook interessant…

Stichting Seniorenvervoer Boxtel - Europalaan 16 - 5283 AN Boxtel - www.seniorenvervoerboxtel.nl - info@seniorenvervoerboxtel.nl - 06-12 518 715 - kantoor: de Rots

© Seniorenvervoer Boxtel 2021 / Privacyverklaring / Reglement / ANBI