Persbericht 15-01-2022 Seniorenvervoer Boxtel rijdt nog niet t/m 25 januari

Geschreven door Andre Leermakers

januari 15, 2022

15 januari 2022

Seniorenvervoer Boxtel rijdt nog niet t/m 25 januari

Het bestuur en de teamleiders van Stichting Seniorenvervoer Boxtel zijn blij dat er versoepeld wordt. Maar tegelijkertijd baart de dramatische toename van het aantal besmettingen ons zorgen.
De grote toename van besmettingen kan zorgen voor ontwrichting van delen van onze samenleving en het virus kan ook de groep senioren bereiken. En dat zijn nu net onze passagiers en vrijwilligers.

In onze auto kunnen we geen 1,5 meter afstand houden en zijn er gemiddeld op een dag ongeveer 12 verplaatsingen met meer dan 6 verschillende mensen in dezelfde auto. Met een zeer besmettelijk virus is dat een lastige kwestie. Zeker ook omdat er op één dag zoveel verplaatsingen zijn. En het zijn juist die wisselende contacten en verplaatsingen die zorgen voor verspreiding van het virus. We willen als seniorenvervoer ons maximaal inspannen om die verspreiding van het virus tegen te gaan.

Daarom hebben we besloten om t/m 25 januari nog niet te gaan rijden en de ontwikkelingen met betrekking tot de toename van de besmettingen, de adviezen van het OMT en de beslissingen van het kabinet af te wachten.

We zien nut en noodzaak van ons seniorenvervoer voor onze passagiers. En we willen er daarom alles aan doen om zo snel mogelijk onze dienstverlening weer op te pakken. Maar met de explosieve toename van besmettingen denken we dat het nog niet verantwoord is.

Mochten er signalen zijn dat de situatie zich positief ontwikkelt dan zullen we in de week van 24 januari weer op gaan starten. We houden onze vrijwilligers en klanten uiteraard op de hoogte via email, pers en www.seniorenvervoerboxtel.nl

Persbericht 15-01-2022 Seniorenvervoer Boxtel rijdt nog niet t_m 25 januari

Misschien vind je dit ook interessant…

Stichting Seniorenvervoer Boxtel - Europalaan 16 - 5283 AN Boxtel - www.seniorenvervoerboxtel.nl - info@seniorenvervoerboxtel.nl - 06-12 518 715 - kantoor: de Rots

© Seniorenvervoer Boxtel 2021 / Privacyverklaring / Reglement / ANBI