Overhandiging van 2e KIA aan Seniorenvervoer Boxtel bij Auto van Oorschot in Liempde

Geschreven door Andre Leermakers

april 21, 2022

Afgelopen donderdag 21 april kreeg Seniorenvervoer Boxtel de sleutels overhandigd van hun 2e KIA bij Auto Van Oorschot aan de Roderweg in Liempde.

Eind maart kreeg Seniorenvervoer Boxtel zicht op een gebruikte elektrische KIA via Auto Van Oorschot aan de Roderweg in Liempde toen vrijwilliger/chauffeur Joop van der Pol samen met Jeroen van Oorschot op zoek gingen naar een 2e KIA voor het seniorenvervoer. En nu binnen 4 weken staat de elektrische KIA te pronken bij Gemeenschapshuis de Rots in Boxtel.

“We zijn er trots op dat we dit project in zo’n sneltreinvaart tot een goed einde hebben kunnen brengen door de inzet van vele vrijwilligers”, aldus teamleider Hans Mestrum. “Want onze senioren staan te trappelen om in te stappen. 25 April rijden we al met enkele senioren voor de Stichting Met je Hart naar de feesttent op de Markt”, vervolgt Mestrum.

“Hoe druk het seniorenvervoer het ook heeft, uitgerekend vanuit Liempde blijft de vraag wat achter. Misschien vertrouwen de Liempdenaren ons beter nu de naam van Van Oorschot op de auto staat”, aldus Mestrum ?

“Wij zijn blij dat we samen met de hulp van Joop en andere vrijwilligers van Seniorenvervoer onze bijdrage hebben kunnen leveren aan dit mooie initiatief voor de senioren in Boxtel, Esch, Lennisheuvel en natuurlijk Liempde!”, aldus Job van Oorschot.

“We wensen de meer dan 20 vrijwillige chauffeurs en de vele passagiers veilige en plezierige kilometers toe!”, voegt van Oorschot toe. “En dat zal zeker lukken met zo’n mooie elektrische auto.”

De sleutels werden overhandigt door Job van Oorschot aan teamleider Hans Mestrum, wagenbeheerder Henk van Emmerik en de Liempdse chauffeur Joop van der Pol in het bijzijn van voorzitter Kees de Waal en belangstellenden.

28 april t/m 2 mei wordt de auto voorzien van de inmiddels in het Boxtelse straatbeeld bekende paarse kleuren en de logo’s van het seniorenvervoer en natuurlijk van Auto Van Oorschot.
Inmiddels hebben de planners de eerste ritten gepland met de nieuwe KIA waaronder genoemde ritten naar de feesttent op de Markt, maar ook in juli met maar liefst 2 auto’s naar de Bon Salon spiegeltent op Stapelen.

Meedoen als vrijwilliger bij onze organisatie? Wij hebben o.a. behoefte aan Planners en Chauffeurs. Interesse? Stuur een mail naar info@seniorenvervoerboxtel.nl

Op de 1e foto hieronder en boven het bericht van links naar rechts:
Henk van Emmerik, wagenbeheerder Seniorenvervoer Boxtel
Jeroen van Oorschot, Auto Van Oorschot
Joop van der Pol, chauffeur Seniorenvervoer Boxtel
Job van Oorschot, Auto van Oorschot
Hans Mestrum, teamleider Seniorenvervoer Boxtel

Misschien vind je dit ook interessant…

Stichting Seniorenvervoer Boxtel - Europalaan 16 - 5283 AN Boxtel - www.seniorenvervoerboxtel.nl - info@seniorenvervoerboxtel.nl - 06-12 518 715 - kantoor: de Rots

© Seniorenvervoer Boxtel 2021 / Privacyverklaring / Reglement / ANBI