Proefritten vanaf 19 oktober!

Geschreven door Andre Leermakers

Kia

oktober 8, 2021

Wat een berg werk is er verzet afgelopen maanden! De wagenbeheerder heeft uitgevogeld hoe de Kia werkt, de softwaregroep heeft zich verdiept in de software en van alles ingeregeld, de planners hebben zich op de software gestort om te weten hoe het werkt, de teamleiders hebben vele uren vergaderd over werkwijzes en procedures en uiteraard is het nodige aangeschaft zoals folders, visitekaartjes, posters, apparatuur en is deze website gebouwd etc etc.

Maar vanaf 19 oktober gaan we los! We gaan 2 weken proefdraaien met onze organisatie. De planners zijn getraind en zitten dan in het kantoor in de Rots, de roostermakers hebben dan hun rooster klaar, de softwaregroep heeft een groot deel van de software operationeel en de chauffeurs staan te popelen om te mogen rijden. De meeste chauffeurs hebben dan een instructie gehad over onze prachtige elektrische Kia en hebben proefgereden of gaan dat in die weken doen. Ze gaan dan op stap met een mobiel pinapparaat, bonnenboekjes met 10 ritten voor €15 en losse kaartje voor €2 voor een enkele rit.
En uiteraard gaan we kijken hoe alles werkt, fijngeslepen kan worden en eventueel aangepast.

U kunt ons dan vanaf 19 oktober dus bellen op 06 – 12 51 87 15 tussen 9.00 uur en 13.00 uur op elke werkdag voor een rit de volgende dag of later. Boek ook gelijk uw terugrit!
We rijden dus op alle werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Op deze website kunt u alles eens rustig doorlezen hoe het werkt en dergelijke.

Rijdt u met ons mee?

Misschien vind je dit ook interessant…

Nieuwsbrief 1

Nieuwsbrief 1

Aanmelding vrijwilligers We zijn heel blij met het enorme aantal van 34 tal vrijwilligers, waarvan 24 mannen en 10...

Proefrit met een testauto

Proefrit met een testauto

Vandaag maakten we een testrit. We nodigden 2 senioren uit met hun rollator en lieten 2 elektrische Kia's komen om te...

Stichting Seniorenvervoer Boxtel - Europalaan 16 - 5283 AN Boxtel - www.seniorenvervoerboxtel.nl - info@seniorenvervoerboxtel.nl - 06-12 518 715 - kantoor: de Rots

© Seniorenvervoer Boxtel 2021 / Privacyverklaring / Reglement / ANBI